Qui soi ? E perque un blòg ?

3 Set

Adishatz a tots !

M’apèran l’Òmi ! Sabi, n’es pas un nom … es sonque un chafre … mes que voletz, lo malhum es un lòc ont se cau saber gardar un pauc de mistèri … E puish, que i a monde que saben qui es l’Òmi. Soi un deus administrators deu forum Occitania !! Benlèu que coneishetz aquèth forum, siquenon, que’vs conselhi d’i anar botar un pè.

Mes non soi pas sonque quauqu’un de virtuau, soi tanben un èste de carn e d’òs (enfin, subretot de carn e de graish …) Soi un gascon deu Sud-Gironda, mitat pinhadar-mitat vinha. Dinc adara, qu’estó estudiant en Lettres-Occitan a l’Universitat de Bordèu, mes sabetz, l’Universitat, es pas un lòc per un fenhant, alavetz me torni de cap a un BTS de torisme (sabi que cau tribalhar en BTS, mes qu’ei un costat masochista, qu’ei mestier d’ester bolegat tà tribalhar …)

Fin finau, perque un blòg ? Benlèu que’vs disetz que’vs vau balhar totas las fotografias de las mias seradas de hèsta, deu mon can, deus gats e quauques tèxtes de cançons que m’an agradat tot aquò tà díser a la mia amiga que l’aimi per la vita sancèra de tot mon còr e patin e cofin … Non non non ! Un pauc de pudor dens la blogòsfèra ! Sonque un blogòt tà botar quauquas fotografias de Gasconha subretot, e chic a chic d’Occitania, e quauquas còps de gula.

Anem, bona passejada dens la blogòsfèra, e a lèu !

Advertisements

2 responsas to “Qui soi ? E perque un blòg ?”

  1. Lutz 28 Setembre 2008 a 19:22 #

    Òsca per aquela migracion ! 🙂

  2. einucent 29 Setembre 2008 a 14:25 #

    Allera qu’es ‘quí que se passa aura ! Esperam las fòtos, tant pièg per lo chen.

Daissar una responsa

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Cambiar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Cambiar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Cambiar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Cambiar )

w

Connecting to %s